Trouwblog: Wat kun je verwachten van Woeste Jongens

Wat kun je verwachten van WoesteJongens

Leuk! Jullie hebben een videograaf ingehuurd op jullie bruiloft! Maar wat kunnen jullie verwachten van ons op jullie mooie dag? Hoe gaan wij ervoor zorgen dat jullie bruiloft die toffe film wordt die jullie verwachten? Wij kunnen natuurlijk niet voor anderen spreken maar we kunnen wel een tipje van de sluier oplichten over onze werkwijze.

Stel je voor. Jullie dag staat op het punt te beginnen en jullie zijn met ‘WoesteJongens producties’ in zee gegaan om een film voor jullie te maken. Een paar weken voor dit moment hebben jullie al kort kennis met ons gemaakt. Wij kwamen bij jullie thuis op te koffie en om te brainstormen en om en alle details door te spreken. Gespannen gaan jullie naar de trouwlocatie. Het is een bruiloft op een landgoed. De dag begint en eindigt op dit landgoed want het is voor jullie een perfecte plek om deze bezegeling van jullie liefde te vieren. Jullie rijden langzaam het terrein op en daar lopen ze.

Beautyshots

Een uur voordat de dag start, zijn wij al begonnen met het nemen van “beautyshots”. Vooral bij een landgoed is het mooi om met het ochtendlicht al wat shots te maken van de omgeving. Er is natuurlijk een reden dat jullie voor deze prachtige locatie hebben gekozen. Jullie zullen verder zelf niet zo heel veel van de omgeving zien op deze dag. Wij zorgen er dus voor dat wij een aantal mooie shots maken zodat wij jullie verhaal nog beter kunnen vertellen.

Een uur voordat de dag start, zijn wij al begonnen met het nemen van “beautyshots”

Wij zien jullie en begroeten elkaar even kort. Jullie moeten al snel door om je klaar te maken. Ondertussen maken wij een paar shots binnen in de zaal en van de rest van het gebouw. Al snel komen wij bij de bruid binnen om shots te maken van de voorbereiding. De moeder van de bruid en visagiste staan er ook om alles zo goed mogelijk te begeleiden. Er wordt gelachen en verwonderd. Al snel gaat een van de videografen naar de bruidegom. Hij begon later aangezien er minder hoeft te gebeuren. Op zijn kamer treffen wij hem aan in het gezelschap van zijn vrienden. Zij kleden zich ook om want zij zijn de bruidsjonkers.

Ceremonie

De ceremonie begint over 10 minuten. Wij proberen ons zo onopvallend mogelijk op te stellen. Het liefst gebruiken we zoomlenzen. Niet alleen omdat we dan niet opvallen maar ook omdat het een soort documentairestijl geeft. Dit moment draait compleet om jullie en dat willen we ook zo vastleggen. Familie en vrienden zijn makkelijker te benaderen op deze manier en daardoor kunnen we hun oprechte emotie filmen. De ceremonie is bijna op z’n einde en wij maken ons gereed voor twee belangrijke momenten, de ringen en de kus. Jullie zitten helemaal in het moment en wij filmen de kus zo “classy” mogelijk. Ook nog een aantal shots van jullie familie en het moment is compleet.