Sander Wüstefeld en Stefan de Jong van Woeste Jongens Producties

OVER ONS

Woeste Jongens Producties is ontstaan vanuit onze passie voor beeld en film. Deze passie brengen we tot uiting door juist de mooiste dag van iemands leven te filmen, namelijk de bruiloft.

Door de smaakvolle en filmische beelden die wij maken begint bij ons de energie te bruisen en ontstaat er een unieke film met een mooi verhaal waarin jullie centraal staan. Onze shots in combinatie met de montage en muziek zorgen ervoor dat jullie deze mooie en emotionele dag opnieuw kunnen beleven. Voor ons is emotie een belangrijk onderdeel in onze films en wij zorgen er dan ook voor dat deze volop in de film wordt verwerkt.

We krijgen vaak de vraag waar Woeste Jongens dan voor staat. Het is namelijk niet zo’n gangbare naam. Al helemaal niet voor een bedrijf in de trouwbranche. Woeste Jongens is een “samenvoeging” van onze achternamen. Woest komt van Wüst wat ook weer afgeleid is van Wüstefeld. Jongens komt van de achternaam de Jong. Een beetje creatief met letters en woorden en dan krijg je Woeste Jongens. 

Stefan de Jong

Stefan komt uit Alkmaar waar hij samen met zijn buurjongen, Sander, is opgegroeid. Na een aantal jaar gewerkt te hebben in de technische sector heeft hij ervoor gekozen om een communicatie studie te doen. Door middel van verschillende stages in televisie en film, en een specialisatie in televisie maken, heeft hij zijn passie gevonden. Vooral het filmen in het moment en reageren op situaties die zich voordoen vindt hij het leukst. Daarnaast kan hij zich helemaal verliezen in de montage om het mooiste verhaal neer te zetten.
Stefan de Jong van Woeste Jongens Producties
Sander Wüstefeld van Woeste Jongens Producties

Sander Wüstefeld

Sander Wüstefeld is ook opgegroeid in Alkmaar. Tijdens zijn diensttijd kwam zijn passie voor fotografie tot leven. Na die tijd heeft hij een opleiding op de fotovakschool gevolgd. Zijn werk als bruidsfotograaf heeft gezorgd voor veel ervaring in het schieten van de perfecte foto’s voor trouwerijen. Zijn interesse in film is met de jaren steeds groter geworden en dat heeft ervoor gezorgd om de stap te maken naar het maken van bruidsfilms. Naast zijn talent voor de perfecte compositie, symmetrie en kleur heeft ook zijn interesse in de nieuwste technieken ervoor gezorgd dat wij voor jullie een unieke film kunnen produceren.