TROUWFILM LATEN MAKEN?

Het gevoel van jullie trouwdag oneindig vaak kunnen herbeleven? Laat alle waardevolle momenten dan vastleggen in een prachtige trouwfilm! Van de voorbereidingen tot de trouwceremonie én festiviteiten. Willen jullie ook een trouwfilm laten maken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Waarom een trouwfilm laten maken?

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven. Dat is zeker! Op deze dag vinden er namelijk vele mooie momenten plaats. Iedere herinnering aan deze dag is hierdoor van onschatbare waarde. Een trouwfilm is een mooie en vernieuwende manier om deze herinneringen voor altijd te vereeuwigen. In deze persoonlijke film worden al jullie kostbare momenten in bioscoopkwaliteit vastgelegd. Van de loop naar het altaar tot de traan van geluk bij het geven van het jawoord. De film zal door een cinematische mix van beeld en geluid als een sprookjesachtige speelfilm aanvoelen. Ook kunnen gesproken woorden zoals de huwelijksgeloften en het jawoord in de film worden verwerkt. Met deze trouwfilm kunnen jullie de trouwdag keer op keer blijven herbeleven.

Waarom Woeste Jongens Producties kiezen?

Wij beschikken over de kennis, ervaring en middelen om prachtige trouwfilms van bioscoopkwaliteit te maken.

Highlight film

Wij maken van jullie dag een Highlight Film van 6 tot 10 minuten. Hierin vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft.

Trouwdocumentaire

Met onze ervaring kunnen wij ook een Trouwdocumentaire voor jullie maken. Deze film zal 30 tot 60 minuten duren.

Same Day Edit

Willen jullie al beelden laten zien tijdens jullie trouwfeest? Dat kan met een zogeheten Same Day Edit.

Trouwfilm met drone

Wij beschikken over een drone met een 4K camera aan boord. Hier kunnen wij prachtige luchtbeelden mee maken.

Een trouwfilm laten maken in 3 stappen

Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk wat er mogelijk is.

STAP 1: Vrijblijvende kennismaking

Er is niets zo persoonlijk als jullie bruiloft. Een trouwfilm laten maken van deze dag is daarom een grote stap. De keuze voor een videograaf is hierdoor ook niet eenvoudig. Leer de videograaf daarom eerst goed kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden ook jullie wensen en mogelijkheden besproken.

STAP 2: Pakket kiezen of samenstellen

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er o.a. gesproken over jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek zal er een pakket worden samengesteld. Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld het type trouwfilm, eventuele drone beelden en het aantal aanwezigheidsuren. Ook kunnen jullie één van onze vaste trouwfilm pakketten kiezen.

STAP 3: Trouwen en nagenieten

Tijdens de bruiloft houden wij ons zoveel mogelijk op de achtergrond. Hierdoor behouden jullie de aandacht van alle aanwezigen en vergeten jullie mogelijk zelfs dat er gefilmd wordt. In de dagen na jullie bruiloft worden de opnames gemonteerd en nabewerkt. Ook kunnen er op jullie verzoek aanpassingen worden gedaan aan de film.

Jullie trouwfilm laten maken door Woeste Jongens?

Informeer dan vrijblijvend naar onze beschikbaarheid of neem contact met ons op voor meer informatie.

Trouwfilms door Woeste Jongens

Een trouwfilm is een vernieuwende manier om de hoogtepunten van jullie bruiloft voor altijd te vereeuwigen. Met deze film kunnen jullie de mooiste dag van jullie leven keer op keer blijven herbeleven. Veel bruidsparen kiezen er daarom voor om naast een Highlight Trouwfilm ook een Trouwdocumentaire of een Same Day Edit te laten maken. Ook kiezen de bruidsparen er vaak voor om drone beelden toe te voegen aan hun films. Wij zijn hier heel flexibel in. Willen jullie meer weten over onze verschillende soorten trouwfilms en onze werkwijze? Bekijk dan ook onze trouwfilm pagina.

“Echt, de film die jullie hebben gemaakt is geweldig! Wij hebben de film inmiddels 100 keer bekeken en het verveelt nog steeds niet. We herbeleven elke keer weer onze bruiloft. Heel erg bedankt, jullie zijn een aanrader!”

Lisanne & Maico

Jullie hebben besloten om te gaan trouwen!

Als professioneel trouwvideograaf hebben wij in de loop der jaren veel verschillende trouwfilms mogen maken. Met een kleine selectie van ons recente werk geven we jullie graag een indruk van onze ervaring, kennis en creativiteit op het gebied van cinematische trouwfilms. Willen jullie meer voorbeelden zien? Bekijk dan ons uitgebreide trouwfilm portfolio.
Video afspelen over trouwfilm van brenda en chris door woeste jongens producties
Video afspelen over trouwfilm van manon en lucas door woeste jongens producties