Trouwfilm laten maken?

Het gevoel van jullie trouwdag oneindig vaak kunnen herbeleven? Laat alle waardevolle momenten dan vastleggen in een prachtige trouwfilm! Van de voorbereidingen tot de trouwceremonie én festiviteiten. Willen jullie ook een trouwfilm laten maken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Waarom een trouwfilm laten maken?

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven. Dat is zeker! Op deze dag vinden er namelijk vele mooie momenten plaats. Iedere herinnering aan deze dag is hierdoor van onschatbare waarde. Een trouwfilm is een mooie en vernieuwende manier om deze herinneringen voor altijd te vereeuwigen. In deze persoonlijke film worden al jullie kostbare momenten in bioscoopkwaliteit vastgelegd. Van de loop naar het altaar tot de traan van geluk bij het geven van het jawoord. De film zal door een cinematische mix van beeld en geluid als een sprookjesachtige speelfilm aanvoelen. Ook kunnen gesproken woorden zoals de huwelijksgeloften en het jawoord in de film worden verwerkt. Met deze trouwfilm kunnen jullie de trouwdag keer op keer blijven herbeleven.

Wat voor soort trouwfilm laten maken?

Veel bruidsparen laten meer dan 1 trouwfilm maken en kiezen daarnaast ook voor filmen met een drone.

highlight trouwfilm laten maken

Highlight film meest gekozen

Een trouwclip van 6 tot 10 minuten. In deze film worden de vele hoogtepunten van jullie bruiloft op een sfeervolle manier vereeuwigd. De cinematische mix van beeld en geluid vat de mooiste dag van jullie leven samen. Een highlight film bevat vaak ook beelden van een drone. Tevens worden er vaak geluidsopnamen van de trouwgeloftes in de film opgenomen.

trouwdocumentaire trouwfilm laten maken

Trouwdocumentaire tip

Een indrukwekkende trouwfilm van 30 tot 60 minuten. In de trouwdocumentaire zijn alle onderdelen van jullie bruiloft uitgebreid te zien en te horen. In de documentaire is er ook meer ruimte voor gesproken fragmenten zoals speeches, trouwgeloften en het jawoord. Deze film is een uitstekende keuze wanneer jullie de bruiloft bijna in zijn geheel willen kunnen terugkijken.

same day edit trouwfilm laten maken

Same Day Edit

Een trouwclip die ‘s avonds tijdens het trouwfeest al kan worden laten zien. Geweldig voor de avondgasten die overdag niet aanwezig waren en de rest van de bruiloft helaas dus hebben gemist. Een Same Day Edit bevat beelden die tot het moment van de montage zijn opgenomen. Vaak wordt deze film tijdens de borrel of het diner gemonteerd in een aparte ruimte.

trouwfilm laten maken met drone

Trouwfilm met drone

Wij kunnen ook filmen met een drone, dit is een extra optie waar steeds vaker om wordt gevraagd. Wij hebben hiervoor de beschikking over een drone met een hoge kwaliteit (4K) camera aan boord. Hier kunnen wij adembenemende luchtbeelden mee maken, bijvoorbeeld van de trouwlocatie of van alle gasten. Een trouwfilm met drone beelden wordt vaak als spannender ervaren.

Een trouwfilm laten maken in 3 stappen

Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk wat er mogelijk is.

Stap 1:

Vrijblijvende kennismaking

Er is niets zo persoonlijk als jullie bruiloft. Een trouwfilm laten maken van deze dag is daarom een grote stap. De keuze voor een videograaf is hierdoor ook niet eenvoudig. Leer de videograaf daarom eerst goed kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden ook jullie wensen en mogelijkheden besproken.

trouwfilm laten maken stap 2

Stap 2:

Pakket kiezen of samenstellen

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er o.a. gesproken over jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek zal er een pakket worden samengesteld. Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld het type trouwfilm, eventuele drone beelden en het aantal aanwezigheidsuren. Ook kunnen jullie één van onze vaste trouwfilm pakketten kiezen.

trouwfilm laten maken stap 3

Stap 3:

Trouwen en nagenieten

Tijdens de bruiloft houden wij ons zoveel mogelijk op de achtergrond. Hierdoor behouden jullie de aandacht van alle aanwezigen en vergeten jullie mogelijk zelfs dat er gefilmd wordt. In de dagen na jullie bruiloft worden de opnames gemonteerd en nabewerkt. Ook kunnen er op jullie verzoek aanpassingen worden gedaan aan de film.

Willen jullie ook een trouwfilm laten maken?

Onze ervaring en kennis geeft jullie de zekerheid van een prachtige trouwfilm van bioscoopkwaliteit.

Trouwfilm laten maken door Woeste Jongens?

Zijn jullie op zoek naar een betrouwbare en professionele trouwvideograaf? Door onze uitgebreide ervaring zijn wij de ideale partij voor het vastleggen van jullie huwelijksdag. Als fulltime videograaf hebben wij al veel bruiloften mogen vastleggen op film. Vanzelfsprekend werken wij hierbij uitsluitend met de beste apparatuur en nieuwste technieken. Zo beschikken wij bijvoorbeeld ook over een drone met een 4K camera aan boord. Door ons oog voor detail en gevoel voor emotie weten wij altijd de belangrijke momenten vast te leggen en om te zetten in een waardevol document voor later. Willen jullie meer over ons te weten komen? Ga dan naar de Over ons pagina.

“Echt, de film die jullie hebben gemaakt is geweldig! Wij hebben de film inmiddels 100 keer bekeken en het verveelt nog steeds niet. We herbeleven elke keer weer onze bruiloft. Heel erg bedankt, jullie zijn een aanrader!”

Lisanne & Maico

Bekijk enkele trouwfilms

In de afgelopen jaren hebben wij als videograaf veel bruidsparen mogen verblijden met een persoonlijke trouwfilm. Graag nodigen wij jullie uit om een deel van ons werk te bekijken. Beelden zeggen immers meer dan duizend woorden. Klik hiervoor op de video’s hiernaasthieronder of neem een kijkje in ons trouwfilm portfolio. Hier vinden jullie een kleine selectie trouwfilms die als inspiratie kunnen dienen voor jullie eigen bruiloft.

Brenda & Chris | Trouwfilm

Manon & Lucas | Trouwfilm

Els & Reinier | Trouwfilm

Myrthe & Marc | Trouwfilm

Pauline & Ian | Trouwfilm

Ervaringen met Woeste Jongens

Wij zijn trots op alle bruidsparen die ons het vertrouwen hebben gegeven om voor hun een trouwfilm te maken! Tevens zijn wij dankbaar voor de vele tevreden reacties die wij achteraf van deze bruidsparen hebben ontvangen. Naast de geweldige reacties beoordelen zij ons gemiddeld met een 9,6 uit 10 op ThePerfectWedding.nl.

“We waren meteen aangedaan door jullie muziekkeuze! Jullie bezitten een hoge dosis romantiek. Het is geweldig hoe jullie onze emoties weergeven in jullie film. De haren in de wind zorgden ervoor dat de kus het grappigste moment van de film is. Heerlijk! Jullie hebben dit prachtig gemaakt! We wisten van begin af aan dat jullie er een pareltje van zouden maken!”

Wendy & Sven

Zijn jullie geïnteresseerd of hebben jullie vragen?

Klik dan op de onderstaande knop en neem direct vrijblijvend contact met ons op.

Waarom Woeste Jongens Producties kiezen?

gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met woeste jongens

Vrijblijvende kennismaking

Maak vrijblijvend kennis met ons en bespreek jullie wensen en mogelijkheden.

ervaren trouwvideografen

Jarenlange ervaring

Ruime ervaring als fulltime videograaf op bruiloften in binnen- en buitenland.

uitstekende klantwaardering

Uitstekende beoordeling

Bruidsparen beoordelen ons gemiddeld met een 9,6/10. Hier zijn wij erg trots op!

woeste jongens komen vaak met 2 videografen

Twee videografen

Om alles op beeld vast te leggen werken wij geregeld met 2 videografen.