Videograaf bruiloft in Utrecht

Jouw bruiloft laten vereeuwigen door een videograaf

Ontdek de magie van professionele trouwfilms met Woeste Jongens, jullie expert videograaf voor bruiloften in Utrecht. Onze toewijding is het vastleggen van elke glimlach, traan van geluk, en onvergetelijke momenten van jullie speciale dag. Met behulp van de nieuwste technieken en apparatuur zorgen we ervoor dat jullie trouwfilm meer dan alleen de essentie van jullie dag weergeeft; het wordt een blijvend kunstwerk om keer op keer van te genieten. Van de voorbereidingen in de vroege ochtend tot de intieme momenten van de ceremonie en de vreugde van de festiviteiten, onze trouwfilm service legt elk bijzonder moment vast. Geïnteresseerd in het vereeuwigen van jullie liefdesverhaal met een professionele videograaf op jullie bruiloft?

Onze diensten: voor elk uniek paar

Wij beschikken over de kennis, ervaring en middelen om prachtige trouwfilms van bioscoopkwaliteit te maken.

Highlight film

Wij maken van jullie dag een Highlight film van 6 tot 10 minuten. Kort maar krachtig, onze highlight trouwfilms vatten de kern van jullie bruiloft samen in een prachtige film. Hierin vertellen wij het verhaal van jullie bruiloft.

Trouwdocumentaire

Voor diegenen die niets willen missen, creëren we uitgebreide trouwdocumentaires. Deze documentaires bevatten uitgebreide beelden van de gehele dag, van de vroege voorbereidingen tot het laatste dansfeest. Deze film duurt 30 tot 60 minuten.

Same Day Edit

Deze snelle bewerking biedt een unieke kans om een glimp van jullie trouwdag te delen tijdens de receptie of het feest. Het is een geweldige manier om gasten die er overdag niet bij konden zijn, te betrekken.

Trouwfilm met drone

Wij beschikken over een drone met een 4K camera. Hier kunnen wij prachtige luchtbeelden mee maken. Of het nu gaat om het vastleggen van de prachtige locatie of het creëren van indrukwekkende overzichtsbeelden, onze drones brengen jullie bruiloft naar een hoger niveau.

Flexibele en persoonlijke benadering

We begrijpen dat geen twee bruiloften hetzelfde zijn. Daarom werken we nauw samen met elk bruidspaar om ervoor te zorgen dat onze diensten naadloos aansluiten bij jullie wensen en voorkeuren. Ons team staat klaar om jullie visie werkelijkheid te maken, met aangepaste pakketten die passen bij elk budget en elke stijl.

Een trouwfilm laten maken in 3 stappen

Start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bekijk wat er mogelijk is.

STAP 1: Vrijblijvende kennismaking

Er is niets zo persoonlijk als jullie bruiloft. Een trouwfilm laten maken van deze dag is daarom een grote stap. De keuze voor een videograaf is hierdoor ook niet eenvoudig. Leer de videograaf daarom eerst goed kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden ook jullie wensen en mogelijkheden besproken.

STAP 2: Pakket kiezen of samenstellen

Tijdens het kennismakingsgesprek wordt er o.a. gesproken over jullie wensen en mogelijkheden. Op basis van dit gesprek zal er een pakket worden samengesteld. Dit pakket bestaat uit bijvoorbeeld het type trouwfilm, eventuele drone beelden en het aantal aanwezigheidsuren. Ook kunnen jullie één van onze vaste trouwfilm pakketten kiezen.

STAP 3: Trouwen en nagenieten

Tijdens de bruiloft houden wij ons zoveel mogelijk op de achtergrond. Hierdoor behouden jullie de aandacht van alle aanwezigen en vergeten jullie mogelijk zelfs dat er gefilmd wordt. In de dagen na jullie bruiloft worden de opnames gemonteerd en nabewerkt. Ook kunnen er op jullie verzoek aanpassingen worden gedaan aan de film.

Jullie trouwfilm laten maken door Woeste Jongens?

Informeer dan vrijblijvend naar onze beschikbaarheid of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kosten videograaf bruiloft

Investeren in een trouwfilm van Woeste Jongens betekent kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze prijsstelling is transparant en biedt opties voor verschillende budgetten, zonder in te boeten aan de kwaliteit van de eindproductie. Bezoek hier onze pagina voor een gedetailleerd overzicht van de verschillende pakketten en prijzen die wij aanbieden, als bruiloft videograaf in Amsterdam. Of neem contact met ons op voor een aangepaste offerte, vinden we gezellig. Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze trouwfilm pagina

Voor meer informatie over onze diensten, werkwijze en om voorbeelden van ons werk te zien, nodigen we je uit om onze trouwfilmpagina te bezoeken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid portfolio én testimonials van tevreden koppels.

“Echt, de film die jullie hebben gemaakt is geweldig! Wij hebben de film inmiddels 100 keer bekeken en het verveelt nog steeds niet. We herbeleven elke keer weer onze bruiloft. Heel erg bedankt, jullie zijn een aanrader!”

Lisanne & Maico

Of bel ons, voor een digitaal kopje koffie!

Klaar om de magie van jullie grote dag te vereeuwigen met een bruiloft videograaf van Woeste Jongens? Neem contact met ons op om jullie ideeën te bespreken en laat ons helpen jullie droomdag op film vast te leggen.

Video afspelen over trouwfilm van brenda en chris door woeste jongens producties
Video afspelen over trouwfilm van manon en lucas door woeste jongens producties

Wij werken door het hele land, waaronder Amsterdam, Alkmaar, Den Bosch, Arnhem, Rotterdam, Nijmegen, Utrecht, Leeuwarden, Assen, Groningen, Haarlem, Hoorn, Lelystad, Maastricht, etc.