Trouwblog: Trouwtrends 2018

Trouwfilmtrends van 2018

Een nieuw jaar en daarbij komen weer nieuwe trends om de hoek kijken. Zo ook in trouwfilms. Hier vind je een top 3 van trends die wij verwachten terug te zien in films maar ook tijdens opnames dit jaar.

  1. Live

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden eindeloos wanneer het gaat over actualiteit. Evenementen worden live gestreamd, op Instagram kan men een live story opnemen en er kunnen bij iedere random workshop meerdere camera’s worden geschakeld om zo een tv-productie te evenaren. Live is dus een mooie toepassing voor een bruiloft. Vooral als het gaat om daggasten en avondgasten. Door jullie ceremonie live te streamen kunnen jullie de mensen mee laten genieten die jullie niet tijdens de ceremonie kunnen accommoderen. Even een prive stream via YouTube of Facebook aanmaken en klaar is Kees.

  1. Tijd voor de filmmaker

We zien het, tot onze vreugde, steeds vaker! Tijd voor ons als filmmaker. Waar we voorheen nog wel eens tegenaan liepen dat we golden als het achterlijke broertje van de fotograaf krijgen wij nu ook onze tijd om te shinen! Video is overal al zo belangrijk geworden dus waarom nog niet op jullie speciale dag? Foto’s zijn leuk en huur vooral ook een fotograaf in, maar wij vinden de films toch belangrijker. Helemaal omdat het de dag echt weergeeft, de emotie laat zien en je liever een highlightfilm van 8 minuten kijkt dan 300 foto’s. Nu mogen wij ook de momenten aangeven, de mooie plekjes op jullie trouwlocatie uitkiezen en onze shots van te voren bedenken. Een hele fijne en leuke trend en vooral super belangrijk voor jullie film!

  1. Autoshots

Sorry dames maar op jullie bruiloft gaat er ook een beetje aandacht uit naar de auto. Maar wij geloven dat jullie dit ook wel een beetje leuk vinden. Wij hebben nu al een aantal bruiloften waar is gevraagd om de auto te volgen met onze drone. Wij vinden dat enorm leuk want het geeft altijd mooie beelden en daar worden we blij van. We kregen de afgelopen jaren een beetje het idee dat de trouwauto uit de gratie was gevallen maar dat wordt nu dus helemaal goed gemaakt. Geen hele dure auto’s maar gewoon een Volkswagen Kever. Maar dan wel met open dak!

Dit zijn de trends die wij vooral verwachten te zien dit jaar. Zijn jullie het ermee eens of niet? Kunnen jullie er meer bij bedenken of hebben jullie zo’n tof idee dat wij dit ook moeten weten? Laat een reactie achter in de comments!