trouwen op het stand

Trouwen op het Strand: Top 3 Trouwlocaties Strand

Nederland heeft een kustlengte van 523 kilometer. Er is dus genoeg plek om te trouwen op het strand. Al heb je wel het liefst een overdekte trouwlocatie tot je beschikking zodat jullie gasten niet de hele dag in de zon hoeven te staan. Wij zijn bij een groot aantal trouwlocaties aan het strand geweest om, hoe kan het ook anders, een trouwfilm te maken. Maar welke zijn volgens ons nu echt het beste? Hier komt onze trouwlocaties strand top 3.

Nummer 3: Beachclub People in Kijkduin

Wij kwamen bij Beachclub People in Kijkduin tijdens de bruiloft van Wendy en Sven. Hun speciale dag startte in België, waar zij vandaan komen, maar eindigde vervolgens in deze Beachclub omdat zij dit een geweldige plek vonden. En dat is het ook! Een mooie en grote locatie waar genoeg ruimte is voor de gasten. Wendy en Sven zeiden het officiële jawoord in het gemeentehuis in België, maar hadden op het strand in Kijkduin een prieel geregeld waar zij het nog eens over deden. Na het proosten kon er buiten lekker gegeten worden. Een mooie plek met ruimte voor iedereen.

Nummer 2: Zusje 19 op Texel

Onze nummer twee in de lijst is het zusje van Paal 19 op Texel, kortweg Zusje 19. Dit is ook een hele mooie plek om jullie bruiloft te houden. Het is kleiner dan bijvoorbeeld Beachclub People, maar evengoed heel erg mooi en intiem. Wat deze locatie speciaal maakt is dat het op Texel ligt. Het voelt al als een kleine mini-vakantie zodra je de boot op rijdt. Je kunt niet zomaar weer vertrekken, dus is het aan te raden om een verblijfplaats te regelen. De weg naar Zusje 19 gaat door het bos en een stukje duinen, dus dat is iets om rekening mee te houden maar dan heb je wel wat. Wij zouden er zo weer filmen!

Nummer 1: Strandpaviljoen Deining in Castricum aan Zee

Op nummer één van onze trouwlocaties strand top 3 staat strandpaviljoen Deining. Dit in Castricum aan Zee gelegen strandpaviljoen geldt als uitstekende locatie om te trouwen op het strand. Vanzelfsprekend is Deining een mooie en ruime locatie met vriendelijk personeel. Ook kunnen jullie hier de ceremonie laten voltrekken in een trouwprieel op het strand. Bijzonder aan deze trouwlocatie is de mooie bruidssuite aan het paviljoen. Hier kunnen jullie na het feest lekker slapen! Hoe heerlijk is het om in de ochtend gewekt te worden door het ruisen van de de zee? Verder is het strand van Castricum een mooie locatie. De duinen zijn weids en lenen zich geweldig voor een fotoreportage en opnames voor een trouwfilm!

Trouwen op het strand? Laat ons jullie trouwfilm maken!

Zijn jullie van plan om te trouwen aan het strand? Dan willen jullie deze bijzondere dag ongetwijfeld ook laten vastleggen in een sprookjesachtige trouwfilm. In deze persoonlijke film worden al jullie magische momenten vereeuwigd in bioscoopkwaliteit. Van een romantische wandeling door de duinen tot de feestelijke ceremonie op het strand. Bekijk onze trouwfilm portfolio om een deel van ons werk te bekijken. Zijn jullie overtuigd van onze kwaliteit? Neem dan direct contact met ons op en vraag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.