Trouwblog: Trouwbeurs Alkmaar 2018

Trouwbeurs Alkmaar 2018

Zondag 28 januari staat Woeste Jongens op de jubileumeditie van Trouwbeurs Alkmaar. Speciaal voor die gelegenheid hebben wij samen met andere leveranciers een promotiefilm gemaakt.

Afgelopen vrijdag 24 november kwamen wij samen met verschillende leveranciers van Trouwbeurs Alkmaar om een promofilm op te nemen in het AZ-stadion. Van te voren hadden we natuurlijk de locatie al gescout om te kijken welke plekjes het mooiste waren. Het is natuurlijk een stadion waar liefde (naast liefde voor voetbal) ver te zoeken is. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie om door het theater van het voetbal en het stadion heen te kijken en de shoot te behandelen als iedere andere bruiloft.

Zoals ook in onze films draaide het tijdens deze promo natuurlijk ook om het bruidspaar Thessa en Rick. Die al een paar maanden eerder waren getrouwd maar speciaal voor deze gelegenheid nog een keer hun trouwkleding aantrokken. Thessa is trouwens de organisator van de trouwbeurs (Organisatiebureau NJoy & Party) . Dus als een soort easteregg speelt zij de bruid met haar man, dat maakt deze promo nog specialer.

We mochten in alle ruimtes komen en filmen wat natuurlijk heel cool was, zelfs al vindt je voetbal niet zo heel interessant. We komen natuurlijk uit Alkmaar dus dat maakt het allemaal nog leuker om te doen. Verder mochten we ook compleet los gaan met de drone. Dus dat hebben we ook gedaan.

Het was alleen jammer dat we het veld niet mochten betreden vanwege de wedstrijd van die avond. Dat maakte ook wel weer dat we sommige clichés moesten vermijden (we houden trouwens van clichés)

Al met al zijn wij in ieder geval super trots op deze promofilm en vinden dat het ook een goede weergave is van onze kwaliteiten. We zetten een echte trouwfilm neer op iedere locatie en als alle puzzelstukjes is de uitkomst een mooi liefdesverhaal. Vergeet hem niet nog even te bekijken als je dat nog niet hebt gedaan!

Locatie: Afas stadion | Visagie: Studio Care | Styling: Meiden van Versier | Trouwambtenaar: Gerda Venema