Trouwblog: Samenwerking met Met liefde geregeld

Samenwerking ‘met liefde geregeld’

Vandaag presenteren wij onze nieuwe samenwerking met de lieftallige dames van ‘met liefde geregeld’! Vrijdag 7 april hebben wij na een leuke en gezellige kennismaking besloten de handen ineen te slaan en elkaar te ondersteunen. Op die manier kunnen de meiden van ‘met liefde geregeld’ zorgen voor een perfect gestylde dag die wij voor jullie kunnen vastleggen om zo een droomfilm te maken van jullie ideale dag.

Met liefde geregeld bestaat uit Merle en Sanny. Deze leuke en enthousiaste meiden verzorgen de styling en planning van bruiloften. Daarnaast geven zij advies of nemen ze de taak van ceremoniemeester op zich. En omdat ze dit samen doen zijn zij snel en efficiënt in de taken die zij hebben op jullie bruiloft. Ze zijn inventief, ruimdenkend, laagdrempelig, hartelijk, bekwaam, zitten vol met ideeën, ijverig, authentiek en altijd in voor nieuwe dingen. De liefde staat centraal en dat zie je overal in terug.

Foto door Tess Evenboer

Authentiek
De styling doen zij samen. Ze hebben verschillende voorwerpen tot hun beschikking waaronder persoonlijke handmade elementen die jullie bruiloft een persoonlijk en authentiek gevoel geven. Samen met jullie kijken ze naar jullie smaken en wensen, die zij vervolgens in een moodboard verwerken. Wanneer jullie tevreden zijn weten zij deze sfeerimpressie om te zetten in de bruiloft waar jullie altijd van hebben gedroomd. Zij zijn er om jullie wensen tot werkelijkheid om te toveren.

Styling
De dames van ‘met liefde geregeld’ verzorgen een styling waar wij als videograaf alleen maar van kunnen dromen. Hun speelse gebruik van lampen en lichtjes en hun oog voor detail is perfect voor een mooie compositie. Het gebruik van authentieke materialen en hun kennis van de laatste trends is precies waar wij graag mee werken en natuurlijk voor jullie de prachtfilm kunnen maken die jullie verdienen. Wij kijken dan ook uit naar de eerste bruiloft die we samen met deze dames mogen realiseren.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website van ‘met liefde geregeld’ hier:

www.metliefdegeregeld.nl