Trouwblog: Trouwfilm van Jody en Robin

Trouwfilm van Jody en Robin

Dit jaar hebben wij een aantal toffe partners erbij gekregen. Op de trouwbeurs Alkmaar legden wij contact met de dames van ‘Met Liefde Geregeld’ zoals ook beschreven in een eerdere blog. Via hen hebben wij Tess Evenboer leren kennen. Na een avondje brainstormen over hoe we elkaar kunnen helpen kwamen we tot de conclusie dat een bruiloft met z’n allen doen het proberen waard was.

Via Tess kwamen we in contact met Jody en Robin, een leuk, jong stel uit Wormer. Na een kennismaking waren wij allemaal enthousiast geworden. De bruiloft was in het Ruyterhuis in Bakkum, wat een hele mooie locatie is. Merle en Sanne (Met Liefde Geregeld) gingen direct aan de slag met een moodboard. Daardoor hadden wij ook een goed idee hoe de styling eruit zou komen te zien. Het is heel fijn om samen te werken met stylisten want dan weet je dat de aankleding van de bruiloft sowieso goed is. Het maakt onze shots en die van de fotograaf zoveel aantrekkelijker.

Op de dag zelf begonnen we bij de bruid en bruidegom thuis. Zij kleedden zich daar om en reden samen naar de locatie. Daar was de fotoshoot gepland voordat zij aan het diner zouden starten. Tijdens de shoot ging het jammer genoeg even regenen maar ondanks dat konden er toch nog mooie foto’s en opnames worden gemaakt. De samenwerking tussen ons en Tess was ook top. We liepen elkaar niet in de weg en dat werkt zo fijn! Het zorgt ook voor foto’s en een film die goed op elkaar aansluiten qua stijl en kleur.

Na het diner was de ceremonie. Die vond plaats op een klein eilandje dat bij Het Ruyterhuis hoort (zoals te zien in de dronebeelden). De styling was ook hier top verzorgd door Merle en Sanny. Mooie details rondom het bruidspaar en alles tot in de puntjes verzorgd. Ze hadden ook voor een geluidsinstallatie gezorgd waardoor de ambtenaar goed verstaanbaar was voor iedereen. Dat werkt voor ons ook fijn want we kunnen daardoor heel goed het geluid opnemen. Terwijl de ceremonie aan de gang was werden in de danszaal de laatste puntjes op de i gezet.

Het Ruyterhuis is een sfeervolle locatie maar met de styling van ‘Met Liefde Geregeld’ is de locatie echt de plek waar je je feest kunt houden. Het maakt het helemaal af. Wat natuurlijk terug is te zien in de film!

Locatie: Het Ruyterhuis | Fotografie: Tess Evenboer Photography | Styling: Met Liefde Geregeld