Trouwblog: Trouwfilm van Isaura en Benjamin

Trouwfilm van Isaura en Benjamin

In 2016 zijn wij als WoesteJongens Producties begonnen om trouwfilms te maken. We hadden nog niet zo veel films en toch ontvingen wij een mailtje van Benjamin en Isaura. Ze waren nog aan het rondkijken voor een videograaf maar hun interesse voor ons was gewekt. Er gingen een aantal weken voorbij totdat ze een kennismakingsgesprek met ons wilden.

Wij gingen langs bij hun woning en werden binnengelaten door een vriendelijk stel. Na een kopje koffie en een “eenvoudig” koekje merkten wij dat de klik er was. Wat Benjamin en Isaura zo mooi vonden aan de films die we tot dat moment hadden, was onze documentaire-stijl van filmen. Niet teveel om de mensen heen draaien of opdringerige shots. Vooral veel op de achtergrond en observeren was wat hun aansprak.

Met deze gedachte gingen wij op 5 augustus te werk. We wilden zoveel mogelijk documentair schieten. Soms wat ruwer, achter mensen of door doorkijkjes heen. Al konden we het toch niet laten om ook een klein beetje te regisseren tijdens de fotoshoot met de fotograaf. Er was nog even angst dat de regen ervoor zou zorgen dat de shoot niet door kon gaan maar na de regen kwam inderdaad weer zonneschijn.

Het resultaat mag er wezen. Het was een prachtige dag met mooie mensen, een schitterende bruid en een fraaie bruidegom. De liefde spatte ervan af en dat maakt de draaidag voor ons ook fantastisch.

Locatie: De Heische Hoeve | Fotograaf: Corné Photography | Visagie: Bridelook | Catering: Van Zoggel & Bakken op Hakken